Hilsen fra Abdoulaye

Kære alle.

Jeg er blevet ringet op af Abdoulaye, som fortalte, at der er flygtet så mange fra Aribinda-området, at alle dem han kender, og også en del han ikke kender, er søgt ud til ham i Kel Egièf. Det drejer sig om såkaldte ”interne flygtninge”, sagde han, altså de mennesker der er flygtet fra terrorister og etniske overfald. Han har så mange boende, at en del må være ude under træerne, selv om det har regnet meget i nat. Al indendørs plads er optaget. Den lokale afd. af statsorganisationen Action Sociale er ved at tælle folk, men der er endnu ikke talt om nogen fødevarehjælp eller andet tilsvarende.

Han bad mig hilse alle vennerne, og det fortolker jeg sådan, at han har akut brug for hjælp til i det mindst at kunne byde sine ”gæster” på noget at spise. I morgen torsdag vil jeg sende ham et første beløb og derfor spørger jeg jer, om I vil være med. I så fald bedes I sende penge til reg.nr. 3648  – konto 3648414412 – og I må gerne sende mig en besked på thygechristensen@tdcadsl.dk. Og I må meget gerne sende denne opfordring videre til alle dem, jeg ikke i hast har tænkt på. Jeg regner med, at der bliver et nyt beløb om to-tre dage.

Kh. Thyge